Timp de servire

Definitie Timp de servire

Perioada de-a lungul careia se asigura satisfacerea unei cereri de servire cuprinsa intre momentul inceperii servirii (si nu momentul sosirii cererii in sistem) si momentul terminarii acesteia.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de servire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de servire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de servire. Definitiile termenilor despre Timp de servire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de servire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de servire.