Timp de supraveghere a functionarii utilajului

Definitie Timp de supraveghere a functionarii utilajului

Componenta a timpului de baza si a timpului ajutator, timp in cursul caruia executantul supravegheaza desfasurarea normala a procesului tehnologic si functionarea utilajului si mentine reglajul acestuia.In cazul in care functionarea utilajului nu necesita o supraveghere continua din partea executantului, timpul de supraveghere a utilajului se poate suprapune cu alte categorii de timp de munca, purtand denumirea de timp de supraveghere cu suprapunere a altui timp.Timpul de supraveghere a functionarii utilajului se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp de supraveghere a functionarii utilajului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp de supraveghere a functionarii utilajului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp de supraveghere a functionarii utilajului. Definitiile termenilor despre Timp de supraveghere a functionarii utilajului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp de supraveghere a functionarii utilajului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp de supraveghere a functionarii utilajului.