Timp productiv

Definitie Timp productiv

Componenta a timpului de munca al executantului, timp in cursul caruia executantul efectueaza lucrarile necesare realizarii unei sarcini de munca.In functie de legatura dintre munca efectuata si obiectul ei, timpul productiv poate fi:timp de pregatire si incheieretimp operativtimp de servire a locului de munca.·Timpul productiv se exprima in unitati de timp-om (ore-om, minute-om, secunde-om).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Timp productiv? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Timp productiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Timp productiv. Definitiile termenilor despre Timp productiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Timp productiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Timp productiv.