tinact    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tinact

 • tinact. Proiectul ArtForm prezinta spectacolul de teatru cu umbre

  tinact

  Bucuresti - 11 July 2011

  Comunicat de Macaia

  Proiectul ” ArtForm ” realizat de Asociația Macaia, finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune (Sub-Acţiunea 1.2. Iniţiative ale tinerilor), prezinta miercuri, 13 iulie 2011, ora 21.30, la ceainaria "Cinci" din strad ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: macaia , artform , proiect artform , tinact

  Vezi toate comunicatele de presa despre tinact

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tinact.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tinact. Informatiile despre tinact cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tinact, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tinact, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.