Tintire

Definitie Tintire

Selectarea pietei-tinta (identificare, evaluare) si focalizarea actiunilor de marketing ale firmei asupra acestei piete (spre exemplu, concentrarea asupra unui segment unic/nise de piata, specializare selectiva, specializare de piata, specializare pe produs).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tintire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tintire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tintire. Definitiile termenilor despre Tintire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tintire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tintire.