tipo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tipo

 • tipo. instalatii-gpl-agr-tomasetto

  tipo

  Bucuresti - 21 April 2016

  Comunicat de AGR Autogas Group S.R.L.

  Daca in anii precedenti pe piata auto din Romania existau numai cateva variante de autoturisme echipate cu GPL la 0 Km, dupa lansarea Noului Fiat Panda si Qubo cu GPL din 2013, foarte multi dintre importatorii auto au incercat sa preia aceasta idee s ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre tipo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tipo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tipo. Informatiile despre tipo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tipo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tipo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.