Titlu cu venit fix

Definitie titlu cu venit fix

categorie a titlurilor care genereaza un venit fix, determinat de o rata fixa a dobanzii. In aceasta categorie intra obligatiunile, certificatele de trezorerie si alte titluri cu dobanda fixa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Titlu cu venit fix? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul titlu cu venit fix.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la titlu cu venit fix. Definitiile termenilor despre titlu cu venit fix cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la titlu cu venit fix, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la titlu cu venit fix.