Tona de navlu

Definitie Tona de navlu

Unitate de masura pentru volumul si greutatea marfurilor destinate transportului maritim, folosita la determinarea navlului unitar.Tona de navlu este egala cu 40 de picioare cubice (1,12 metri cubi) sau cu 2240 livre.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tona de navlu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tona de navlu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tona de navlu. Definitiile termenilor despre Tona de navlu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tona de navlu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tona de navlu.