Tona-deadweight

Definitie Tona-deadweight

Unitate de masura a deadweight-ului navelor, folosita la exprimarea volumului productiei de nave - cargouri, petroliere, mineraliere, vrachiere, roll-on/roll-off etc. - destinate transportului de marfuri, precum si la calculul capacitatii de transport a flotei maritime.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tona-deadweight? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tona-deadweight.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tona-deadweight. Definitiile termenilor despre Tona-deadweight cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tona-deadweight, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tona-deadweight.