Tona-mila

Definitie Tona-mila

Unitate de calcul echivalenta cu deplasarea unei tone de marfa pe distanta de o mila marina (1.852 metri).Tona-mila se foloseste pentru calculul volumului prestatiilor de transport realizat de o nava sau un grup de nave, intr-o perioada determinata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tona-mila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tona-mila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tona-mila. Definitiile termenilor despre Tona-mila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tona-mila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tona-mila.