Tona-registru brut

Definitie Tona-registru brut

In transporturi, tona-registru care exprima volumul total al spatiilor inchise de la bordul navei (volumul spatiului de sub puntea de tonaj, volumul spatiului interpuntilor, volumul spatiilor suprastructurilor care dispun de mijloace permanente de inchidere), apte pentru imbarcarea marfurilor, cazarea pasagerilor si echipajului etc.Volumul spatiului dublului fund nu se ia in calculul de tonaj.Tona-registru brut se exprima in tona-registru si se foloseste la calculul taxelor de andocare, far, canal, pilotare, ecluzare etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tona-registru brut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tona-registru brut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tona-registru brut. Definitiile termenilor despre Tona-registru brut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tona-registru brut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tona-registru brut.