Tona-registru net

Definitie Tona-registru net

In transporturi, tona-registru care exprima volumul total al spatiilor inchise de la bordul navei, destinate imbarcarii marfurilor si cazarii pasagerilor.Tona-registru net se obtine scazand din tona-registru brut volumul spatiilor deductibile:cabinesaloanebirouribaibucatariibrutariiinfirmeriabarultimoneriacamera hartilor si a masinii de carmacompartimentul radiotancurile de balastcompartimentul masinilormagaziile pentru provizii si materiale, etc.·Tona-registru se foloseste la calculul taxelor portuare, de canal etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tona-registru net? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tona-registru net.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tona-registru net. Definitiile termenilor despre Tona-registru net cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tona-registru net, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tona-registru net.