Tona-registru

Definitie Tona-registru

In transporturi, unitate de volum egala cu 2,8316 metri cubi (100 picioare cubice) si utilizata la calculul tonajului registru al navelor, la exprimarea volumului productiei de nave, la indicarea capacitatii de transport a flotei maritime.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tona-registru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tona-registru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tona-registru. Definitiile termenilor despre Tona-registru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tona-registru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tona-registru.