Tonaj de sub puntea principala

Definitie Tonaj de sub puntea principala

Indicator care exprima volumul total al spatiului aflat sub puntea de tonaj a unei nave. Daca nava are mai putin de trei punti, puntea de tonaj este puntea principala. La celelalte nave este a doua punte continua, nuarand de la chila spre suprastructura.Tonajul de sub puntea principala este principala componenta a tonajului-registru brut.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tonaj de sub puntea principala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tonaj de sub puntea principala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tonaj de sub puntea principala. Definitiile termenilor despre Tonaj de sub puntea principala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tonaj de sub puntea principala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tonaj de sub puntea principala.