Poze Tonitza

 • Expoziţii de artă la 'SALONUL TONITZA. CREAŢIE ŞI DOCUMENTARE'

  Poza: Expoziţii de artă la 'SALONUL TONITZA. CREAŢIE ŞI DOCUMENTARE'

 • Expozitia Ioan Iacob, Galeria Dignitas

  Poza: Intalnire-eveniment cu Ioan Iacob la Galeria Fundatiei Dignitas - lansarea proiectului de promovare a artistilor plastici romani contemporani.

 • Jean Al. Steriadi (1880-1956) - Balcic

  Poza: Casa de licitatie Monavissa va invita la Licitatia Nr. 122

 • Licitatia de Arta Impresionista si Moderna & Licitatia de Bijuterii

  Poza: Primul duplex Mamaia – Monte Carlo: Licitația de Artă Impresionistă și Modernă & Licitația de Bijuterii la Hotel Vega

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul tonitza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la tonitza. Pozele pe tema tonitza cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tonitza, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la tonitza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la tonitza.