tonnere    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tonnere

  • tonnere. Active Jet castigator al Consumer Quality Leader 2014, prezent si pe piata online din Romania

    tonnere

    Bucuresti - 19 December 2014

    Comunicat de Leoros Interactiv SRL

    Brandul polonez ActiveJet, recunoscut pentru consumabile de imprimante de calitate, patrunde pe piata online din Romania si lanseaza site-ul ActiveJetRomania.ro. ...     comunicatul de presa

    Alte informatii despre: cartuse , active jet , tonnere

    Vezi toate comunicatele de presa despre tonnere

    Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tonnere.

    Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tonnere. Informatiile despre tonnere cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tonnere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tonnere, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.