topdeals    

Comunicate de presa si evenimente pe tema topdeals

 • topdeals. Program de audit şi certificare pentru site-urile de reduceri: DailyDealMonitor.ro

  topdeals

  Bucuresti - 28 June 2011

  Comunicat de Cauta Reduceri S.R.L.

  CautaReduceri.ro lansează astăzi DailyDealMonitor, singurul serviciu de audit şi certificare a site-urilor de reduceri din România, menit să ofere clienţilor încrederea că ofertele cumpărate sunt reale şi că datele lor financiare sunt în ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: reduceri , fundeal , kuponiada , cautareduceri , dailydealmonitor , topdeals

  Vezi toate comunicatele de presa despre topdeals

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul topdeals.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la topdeals. Informatiile despre topdeals cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul topdeals, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la topdeals, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.