Compania TOPEX prezentă la cea de-a şasea ediţie a International Broadband Communications Conference

BUCURESTI - 26 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

În perioada 23 - 25 octombrie, TOPEX a participat la cea de-a şasea ediţie a International Broadband Communications Conference, The Third Wave, care a avut loc la World Trade Plaza, Bucureşti.

International Broadband Communication Conference este un punct de referinţă pentru industrie, situându-se printre cele mai importante evenimente anuale IT&C din România.
Această ediţie a fost intitulată “The Third Wave”, şi la eveniment au participat reprezentanţi ai operatorilor de telecomunicaţii, producători de echipamente, dezvoltatori de software precum şi reprezentanţi ai instituţiilor financiare.

'Voice over Broadband în reţele de generaţie viitoare' a fost titlul prezentării susţinută de Radu Balaci – Business Development Manager la compania TOPEX, fiind expusă în ziua a doua a evenimentului în cadrul secţiunii Network core technologies alături de prezentări ale unor companii internaţionale de renume cum ar fi Nokia Siemens Networks, Romtelecom, Intrarom şi IBM.
Aflându-ne in faţa unei schimbări fundamentale care a început cu cinci ani în urmă o data cu lansarea pe piaţă a primelor soluţii VoIP, prezentarea companiei TOPEX s-a axat pe nevoile şi eforturile de standardizare, beneficiile, provocările si schimbările actuale ale noilor servicii Voice over Broadband.
Pentru TOPEX acest eveniment a fost o bună oportunitate de a întâlni profesionişti din industria de Telecomunicaţii şi deasemenea de a-şi prezenta soluţiile NGN în faţa unui public ţintă.

Evenimentul a fost organizat sub patronajul tradiţional al Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor a Camerei Deputaţilor.
La deschiderea oficială de marţi au participat Bogdan Olteanu, Preşedintele Camerei Deputaţilor, Călin Popescu Tariceanu, Primul Ministru al României, Iuliu Winkler, Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Dan Georgescu, Preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi Varujan Pambuccian, Preşedintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor a Camerei Deputaţilor.

Despre Rohde & Schwarz Topex

Despre Topex
TOPEX este o companie romanească ce produce echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Are o experienţă de peste 16 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.
Portofoliul său de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) şi sisteme de comunicaţii de voce ATC.

Doriana Popescu
doriana.popescu@topex.ro
Tel: +40-21/4083924;
Fax: +40-21/4083909;