TOPEX a primit Premiul Pentru Produsul Anului 2006 acordat de Communications Solutions

BUCURESTI - 3 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Technology Marketing Corporation’s (TMC) Communications Solutions a acordat solutiei TOPEX multiSwitch Premiul pentru Produsul Anului 2006.

TOPEX multiSwitch este o solutie flexibila ce se adreseaza operatorilor mici si mijlocii ce doresc sa ofere clientilor servicii de voce după modelul 'pay as you grow”. Produsul este perfect pentru aplicatii NGN: aplicatii de voce pentru ISP-isti, aplicatii de voce pentru CaTV-isti sau servicii Triple Play; servicii telecom de clasa 4 si 5 pe infrastructura bazata pe IP.

“Aceasta reprezinta pentru noi o recunoastere a eforturilor sustinute pentru livrarea de solutii avansate de comunicatii si o binevenita rasplata pentru cei 15 ani in care am tinut pasul cu inovatiile in domeniul tehnologic”, a declarat domnul Dan Adamescu, CEO TOPEX.
“Este o onoare si un privilegiu faptul ca multiSwitch a fost declarat Produsul Anului 2006 de catre Technology Marketing Corporation (TMC)” a adaugat domnul Adamescu.

“Topex a fost distinsa cu Premiul pentru Produsul Anului 2006 pentru excelenta in dezvoltarea tehnologica si rafinamentul aplicatiilor” a declarat Rich Tehrani, Presedinte TMC si Group Editor-in-Chief la Communications Solutions.
“TOPEX a demonstrat ca este o companie dedicata calitatii si excelentei in solutii, companiile ce utilizeaza solutiile TOPEX, beneficiind de experienta TOPEX precum si de rentabilitatea investitiei. Sunt fericit sa onorez munca si realizarile lor si astept cu nerabdare mai multe solutii inovatoare”.

A saptea editie a Premiilor Communications Solutions - Produsul Anului recunoaste viziunea, directia si atentia la detalii, caracteristici ale prestigiosului premiu. Au fost selectate cele mai revolutionare produse si servicii lansate pe piata in 2006, pentru realizarile lor inovatoare.

Lista castigatorilor Premiilor Produsul Anului 2006 poate fi gasita pe site-ul Communications Solutions.

Despre Rohde & Schwarz Topex

Despre TOPEX:

TOPEX este o companie românească ce produce echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Are o experienţă de peste 16 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.

Portofoliul său de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM şi CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) şi sisteme de comunicaţii de voce ATC.

Despre TMC:
Technology Marketing Corporation (TMC) publica 4 publicatii tiparite: Customer Inter@ction Solutions, revista Internet Telephony, revista IMS si Unified Communications (ce se va lansa in vara 2007). TMCnet, website-ul TMC, este principala sursa de stiri si articole pentru industria comunicatiilor si tehnologiei. TMCnet are aproape doua milioane de vizitatori unici in fiecare luna, potrivit WebTrends. TMC este de asemenea prima publicatie care a testat produse noi in propriile laboratoare on-site. In plus, TMC organizeaza Conferinta si Expozitia INTERNET TELEPHONY, Conferinta Communications Developer si Conferinta Call Center 2.0.
In prezent TMCnet.com publica peste 15 newsletter-uri online. (* alexa.com apartine amazon.com si este o companie ce clasifica website-urile in functie de nivelul de trafic. Nici alexa.com nici amazon.com nu sunt afiliate la TMCnet).
Pentru mai multe informatii despre TMC, va rugam vizitati site-ul www.tmcnet.com

TOPEX:
Florentina Stoica
florentina.stoica@topex.ro
Phone: +40-21/4083900;
Fax: +40-21/4083909

TMC:
Jan Pierret
203-852-6800, ext. 228
jpierret@tmcnet.com

pr@topex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/topex-sa/topex-a-primit-premiul-pentru-produsul-anului-2006-acordat-de-communications-solutions