TOPEX prezintă avantajele participării la Cebit Hanovra, în cadrul Seminarului cu tema “CeBIT Hanovra 2007” organizat de Deutsche Messe AG Hannovra în data de 4 octombrie 2006.

BUCURESTI - 17 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

După 3 ani ( 2004, 2005, 2006) în care TOPEX a participat la CeBIT Hanovra cu ultimele sale noutăţi în materie de telecomunicaţii, TOPEX a decis semnarea unui contract pe o perioada de 4 ani ( până în 2010) cu organizatorul acestei expoziţii, Deutsche Messe AG Hannover.

Deutsche Messe AG Hanovra în colaborare cu reprezentanţa sa din România- Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană a organizat la Bucuresti, miercuri 04 octombrie, Workshopul cu tema CeBIT Hanovra 2007.

CeBIT Hanovra, cea mai mare expoziţie internaţională de IT&C, reuneşte în fiecare an numele majore din domeniul telecomunicaţiilor.

Deutsche Messe AG Hanovra se numără printre primele societăţi de târguri şi expoziţii din lume.
Odată cu realizarea CeBIT Hanovra, Deutsche Messe a devenit organizatorul celui mai mare târg din lume după suprafaţa netă de expunere: 350 000 m2.
Nici o altă societate de profil nu organizează un eveniment de o asemena amploare, la nivel internaţional.

În cadrul evenimentului din 4 octombrie, doamna Martina Lübon, Director de vânzări CeBIT, a prezentat expozanţilor (sau potenţialilor expozanţi) români la CeBIT 2007 modalităţi pentru o organizare cât mai eficientă a participării la târg şi instrumentele puse la dispoziţia expozanţilor de către organizatori.

Un moment special l-a constituit prezentarea firmei Topex, una dintre cele mai importante companii româneşti din domeniul telecomunicaţiilor. În cadrul expunerii susţinute de către d-nul Valentin Vişan, Advertising Manager TOPEX, au fost subliniate avantajele avute de firmă în urma participării cu stand propriu la ultimele 3 ediţii ale târgului. Topex a înţeles că CeBIT este mai mult decât un simplu târg. Acesta informează asupra Status quo-ului din domeniu, prezintă viziuni şi oferă contacte cu furnizori, posibili clienţi şi politicieni din întreaga lume.

Prin intermediul expoziţiei de la Hanovra multe dintre echipamentele TOPEX au avut parte de lansări de succes. Amintim aici câteva dintre produsele TOPEX care au fost anunţate pieţei internaţionale în cadrul acestui târg: VOXELL – interfaţă UMTS; QUTEX - gateway VoIP/GSM; BYTTON - gateway EV-DO WiFi, routerul WiFi HSDPA.

Prezenţa susţinută a companiei TOPEX la CeBIT Hanovra vine ca o nouă recunoaştere a prestigiului de care se bucură compania la nivel internaţional.

La discuţiile seminarului « Cebit Hanovra 2007 » au mai participat d-nul Eugen Preotu – Director MCTI, consilier al d-lui Ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei Zsolt Nagy, d-nul Alexandru Borcea, Preşedintele ARIES şi doamna Valerica Dragomir, Secretar General ANIS, care au vorbit despre importanţa participării firmelor româneşti la CeBIT. Anul viitor România va avea din nou un stand naţional comun, finanţat cu sprijinul Departamentului de Comerţ Exterior din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului organizat de cele două asociaţii - ANIS şi ARIES. Astfel, societăţile care nu au acumulat experienţa şi puterea financiară a companiei Topex vor putea la rândul lor să participe la târgul CeBIT 2007.

Programul CeBIT 2007 include tot ceea ce oferă lumea tehnicii informaţionale şi de comunicaţie atât mediului de afaceri cât şi interesului personal. Secţiunile târgului ce va avea loc în anul 2007 sunt :
Business Processes (aplicaţii pentru companii, software, gestiunea documentelor, servicii, outsourcing, securitate, resurse umane)
Communications (reţele, transmisie de date, telecomunicaţii şi servicii internet, linii de comunicaţii fixe, comunicaţii mobile)
Digital equipment and systems (computere, periferice şi componente, medii de stocare, birotică, fotografie digitală, « point of sale », echipamente electronice de consum)
Banking & Finance (servicii financiar-bancare, echipamente bancare, tehnica cardurilor),
Public Sector Parc (sursă de informare despre progresul calităţii serviciilor în sectorul public; aici conceptul de “e-government” prinde viaţă într-o gamă de aplicaţii de la semnătura electronică la aplicarea tehnologiei RFID)
Future Parc (tendinţele şi temele viitorului atât în afaceri cât şi industrie pot fi văzute astăzi) Planet Reseller (secţiunea distribuitorilor).

Despre Rohde & Schwarz Topex

Despre TOPEX:

TOPEX este cea mai importantă companie în întregime românească ce proiectează şi produce echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Are o experienţă de peste 16 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.

Filozofia TOPEX este construită în jurul unei idei concretizate verbal prin sintagma “everything connects”. Aceasta este esenţa filozofiei noastre, catalizator pentru evoluţia interioară a companiei şi interfaţă pentru raporturile cu exteriorul.

Portofoliul său de produse include soluţii Next Generation Network: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM şi CDMA (2G, 3G+), convertoare de protocoale de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) şi sisteme de comunicaţii de voce ATC.

Produsele Topex răspund cerinţelor pieţei de astăzi care tinde către reducerea costurilor convorbirilor dintre reţelele fixe şi mobile şi posibilitatea de a utiliza Internet-ul şi reţelele de date existente prin VoIP la un preţ scăzut.

Toate produsele TOPEX integrează tehnologie de ultima generaţie şi sunt dezvoltate în propriul departament de cercetare-dezvoltare.

TOPEX vă oferă rentabilitate sporită: gama completă de echipamente este uşor de administrat, de exploatat şi de dezvoltat (configuraţii flexibile, upgradabile).

Pentru a avea un proces de fabricaţie eficient şi pentru a obţine produse de calitate controlată, TOPEX şi-a organizat propriile facilităţi de producţie în Europa. Calitatea produselor şi a serviciilor este atestată de permanenta sa prezenţă în cele mai importante pieţe europene.

Echipamentele TOPEX sunt exportate în toată lumea printr-o reţea de distribuţie globală.

Florentina Stoica
florentina.stoica@topex.ro

TOPEX
Str. Feleacu nr. 10 sector 1,