Tora Security este noul distribuitor oficial in Romania al produselor SATEL

BUCURESTI - 13 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Noul parteneriat cu unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sisteme electronice de securitate din Europa reprezinta inca un pas pe care Tora Security Systems il face pentru a-si completa portofoliul in zona de antiefractie. Cele mai importante beneficii ale acestui nou acord vor fi livrarile rapide din depozitul local, suport in licitatii, accesarea promotiilor si a unei game largi de produse.

Tora Security

Tora Security

 “Respectand misiunea firmei de a livra partenerilor produse fiabile la cel mai bun raport calitate-pret, compania noastra se alatura initiativei SATEL de a proteja si de a aduce confortul in viata tuturor prin produsele sale, folosind tehnologia secolului 21 “ declara Adrian Cobaschi, Director de Vanzari Tora Security Systems.

 

Gama de produse include centrale, sirene, detectori, comunicatoare, surse de alimentare, tastaturi, transformatoare, module protective, baterii.

 

“Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu, noul nostru partener este recunoscut pentru standarde ridicate, conforme cu  ISO 9001:2008 si NATO NCAGE atingand astfel cel mai ridicat nivel de recunoastere al sigurantei si calitatii.” a mai explicat Adrian Cobaschi, Director de Vanzari Tora Security Systems.

 

Avand propriile sale departamente: productie, injectie matrite, laboratoare, testare, design electronic, dezvoltare de soft si firmware, SATEL detine controlul total asupra caracteristicilor si calitatii echipamentelor produse. In plus produsele sunt testate 100% la finalul procesului de productie.

 

TORA SECURITY SYSTEMS este unul din principalii distribuitori in piata de securitate din Romania cu o experienta de peste 10 ani in importul si distributia de echipamente antiefractie, sisteme de supraveghere video, interfoane si videointerfoane, control acces, automatizari si alarmare la incendiu.

Oferim o gama completa de servicii  de cea mai buna calitate, ne bazam succesul atat pe increderea clientilor, construita prin intelegerea nevoilor lor cat si pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor livrate.

Activitatea noastra este indreptata permanent catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii clientului, interesele clientului constituind intotdeauna o prioritate.