Au inceput inscrierile pentru EXPOCONSTRUCT SIBIU 2011 - targ de constructii si amenajari interioare

Sibiu - 12 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Toria Proiect organizeaza la Sibiu in perioada 23 -26 iunie la Sala Sporturilor Transilvania expozitia cu vanzare EXPOCONSTRUCT SIBIU 2011 - prima editie. Evenimentul este destinat producatorilor si distribitorilor de materiale de constructii, utilaje si amenajari interioare

Au inceput inscrierile pentru Expozitia cu Vanzare EXPOCONSTRUCT SIBIU 2011. Aceasta isi propune sa adune intr-un singur loc producatorii si distribuitorii produselor specifice domeniului constructiilor si amenajarilor interioare, precum si prezentarea celor mai noi tehnologii din aceste domenii.

Evenimentul are deschiderea oficiala pe  23 iunie ora 10 si se inchieie pe 26 iunie 2011 ora 17

Participarea la targuri, expoziitii si conventii confera companiilor comerciale o serie de avantaje certe comparativ cu utilizarea altor instrumente de marketing si promovare a vanzarilor. Mai mult, cultura firmei si a personalului se imbogatesc cu noi cunostinte utile prin contactul cu organizatorul evenimentului si potentialii cumparatori in calitate de vizitatori.  Pentru ca participarea dumneavoastra la EXPOCONSTRUCT SIBIU sa fie una de succes, firma noastra va invita la WORKSHOP-ul "Participarea Eficienta la Targuri si Expozitii" din perioada 17-19 iunie la Sibiu.

Veti avea ocazia sa participati si la seara festiva organizata pentru expozanti, deoarece singurul lucru ce nu se schimba intr-o participare la targuri si expozitii este fundamentul demersului comunicational direct relationarea directa si nemijlocita cu oameni.

Despre TORIA Proiect

TORIA PROIECT organizeaza targuri si expozitii in Sibiu si Cluj cu caractere diferite: targuri pentru consumatori finali cum ar fi cele de craciun, de nunti sau turism, evenimente corporate si targuri specializate de constructii, aparatura medicala si horeca

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/toria-poriect/au-inceput-inscrierile-pentru-expoconstruct-sibiu-2011-targ-de-constructii-si-amenajari-interioare