Touch Media – dezvoltator de afaceri online durabile si sanatoase.

Constanta - 15 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Luna aceasta ne-am mai imbogatit cu inca doi clienti pe sectorul de promovare si comunicare online. Chiar in plina criza economica, clientii se adreseaza din ce in ce mai mult agentiilor de promovare online pentru a incerca sa isi stabilizeze vanzarile.

Era de asteptat ca majoritatea firmelor sa isi restranga bugetul de publicitate si sa caute noi modalitati de promovare, modalitati ce pot avea aceleasi rezultate ca si publicitatea outdoor, indoor, ATL, BTL etc. Si unde pot gasi preturi decente si un feedback foarte bun? In mediul online, un mediu dinamic ce ofera tot mai multe posibilitati de marketare de la an la an.

O investitie calculata si logica in mediul online este ca o gura de aer proaspat pentru micile si marile afaceri, deoarece prin marketingul online actual se poate ajunge relativ usor la clienti. Astfel se dezvolta afaceri sanatoase si durabile, afaceri ce sunt sustinute din online-ul romanesc.

Va asteptam la Touch Media cu exemple si campanii concrete, chiar si pentru un simplu sfat. www.touch-media.ro

Despre TOUCH MEDIA S.R.L

Touch Media este o agentie de publicitate interactiva din Constanta.
Aleea Remus, 11, CONSTANTA, 900190

office@touch-media.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/touch-media/touch-media-dezvoltator-de-afaceri-online-durabile-si-sanatoase-