tourx    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tourx

 • tourx

  Timisoara, Timis - 2 November 2017

  Comunicat de ASOCIATIA INOMAR CLUSTER

  Răspunzând invitației Consiliului Județean Timiș, Asociația de Promovare și Dezvoltare a Turismului (APDT) și Tracia Land, echipa INOMAR Cluster a participat zilele trecute la o dezbatere susținută la Timișoara pe tema includerii în circ ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: instantcom , tourx , turisfera

  Vezi toate comunicatele de presa despre tourx

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tourx.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tourx. Informatiile despre tourx cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tourx, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tourx, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.