Trupa Heaven si alti artisti, la Town Fest - Bucuresti

BUCURESTI - 20 iunie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Trupa Heaven, DJ Rhynno & Sylvia, Steliana Sima şi mulţi alţii vor cânta în acest week-end în cadrul primei ediţii a Festivalului Berii “Town Fest Bucureşti”, unde bucureştenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a se bucura de un târg de produse tradiționale românești, dar și de concerte în aer liber, cu grătare și bere. Evenimentul se va desfășura în perioada 20-24 iunie, în parcarea Palatului Național al Copiilor (bulevardul Tineretului nr. 8-10, sector 4, București).

Trupa Heaven va concerta in acest weekend la Town Fest - Bucuresti

Festivalul Berii “Town Fest - Bucureşti” înseamnă multă muzică. Astfel, pe scena în aer liber vor urca, atât sâmbătă, 22 iunie, cât şi duminică, 23 iunie, artişti consacraţi de muzică uşoară şi de muzică populară, printre care: trupa Heaven, DJ Rhynno & Sylvia, Steliana Sima, Claudia Ghiţulescu sau Elena Ionescu Mateescu.

Târgul tradițional din cadrul festivalului ține de joi, 20 iunie, până luni, 24 iunie. Comercianţi veniţi din toate colţurile ţării îşi vor etala marfa - obiecte de artizanat și produse tradiţionale – în zecile de corturi special amenajate.

“Prin Festivalul Berii “Town Fest Bucureşti” dorim să creăm ocazia perfectă de a face faţă vremii caniculare din week-end-ul acesta. Înfruntăm căldura în stilul tradiţional românesc - cu multă bere, muzică şi distracţie în aer liber!” spune Bogdan Ionescu, unul din organizatori.

Despre Town Fest

Firmele organizatoare, Promstore Media, Contact Music si DMS Romania, sunt companii cu experienţă în organizarea de evenimente, atât în aer liber, cât şi indoor. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/town-fest/trupa-heaven-si-alti-artisti-la-town-fest-bucuresti