tra    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tra

 • tra

  Iasi, Iasi - 21 January 2014

  Comunicat de RELIANS CORP SRL

  ... transport în comun pe parcursul unei zile lucrătoare, realizat in cadrul proiectului ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: proiect european , energie , relians corp , ele.c.tra , vehicule electrice

 • tra. Proiectul Ele.C.Tra – provocări privind electromobilitatea în Suceava

  tra

  Suceava, Suceava - 9 April 2015

  Comunicat de RELIANS CORP SRL

  ... tra – Electric City transport finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului IEE 2012, s-a implicat în creșterea gradului de conștientizare asupra mobilității electrice în ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre tra

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tra.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tra. Informatiile despre tra cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tra, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tra, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.