track2track    

Comunicate de presa si evenimente pe tema track2track

 • track2track. Denso Iridium TT

  track2track

  Cluj-Napoca, Cluj - 5 November 2015

  Comunicat de LOOPAA MARCOM SRL

  Denso, producătorul de piese auto aftermarket la nivel mondial, lansează noua sa tehnologie de ultimă generaţie – Bujia cu scânteie Iridium TT – prin organizarea unui itinerariu inedit ce celebrează moştenirea uitată a Europei în F1. Pe ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: denso , iridium tt , bujie scanteie , producator auto , track2track

  Vezi toate comunicatele de presa despre track2track

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul track2track.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la track2track. Informatiile despre track2track cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul track2track, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la track2track, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.