Bannere video în player – o metodă eficientă de promovare

BUCURESTI - 11 august 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bursa de Reclamă şi 220.ro, cel mai bun site de video-sharing din România, lansează o nouă metodă de promovare: bannerele video în player. Această formă de promovare este una dintre cele mai eficiente deoarece interesul utilizatorului este orientat direct spre materialul video în care este afişată reclama clientului. Un alt aspect important îl reprezintă realizarea unei targetări în funcţie de anumiţi parametri clar definiţi, acest lucru conducând la obţinerea unui clickthrough rate (CTR) peste medie.

Pentru a putea afişa un banner într-un player de tip 220.ro, condiţiile pe care trebuie să le respectaţi sunt următoarele: să fie de format FLV (flash video) şi să nu depăşească 10 MB şi 30 de secunde. În cazul în care bannerul nu este de format FLV, atunci puteţi utiliza convertorul creat de site-ul 220.ro pentru Bursa de Reclamă.

Campaniile cu acest tip de bannere sunt livrate în regim CPM.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tradeads-interactive-srl/bannere-video-in-player-o-metoda-eficienta-de-promovare