Trading Areas

Definitie Trading Areas

Orase mari sau centre de afaceri, deseori folosite ca baza pentru organizatiile de vanzari pe teritorii pentru a minimiza problemele cauzate de inegalitatea teritoriilor stabilite pe baze geografice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trading Areas? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trading Areas.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trading Areas. Definitiile termenilor despre Trading Areas cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trading Areas, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trading Areas.