Trading Down

Definitie Trading Down

Adaugarea unei versiuni cu pret mai scazut al unui produs, pentru a atrage atentia unui segment de piata care nu fusese aprovitionat, deoarece versiunea originala a produsului era prea scumpa. Vezi Trading Up.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trading Down? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trading Down.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trading Down. Definitiile termenilor despre Trading Down cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trading Down, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trading Down.