Trading Stamps

Definitie Trading Stamps

O forma de promovare a vanzarilor folosita de retialeri in care consumatorii primesc timbre sau cumpoane in proportie cu cantitatea cumparata, timbrele pot fi refolosite mai tarziu pentru marfa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trading Stamps? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trading Stamps.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trading Stamps. Definitiile termenilor despre Trading Stamps cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trading Stamps, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trading Stamps.