Trading Up

Definitie Trading Up

Adaugarea unei versiuni mai scumpe, mai calitative, al unui produs, in general pentru a creste vanzarile unui produs prin asocierea pe care consumatorul o face intre imaginea produsului cu un model mai prestigios. Vezi Trading Down

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trading Up? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trading Up.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trading Up. Definitiile termenilor despre Trading Up cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trading Up, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trading Up.