Traditiune

Definitie Traditiune

Remiterea materiala sau predarea bunului de la instrainator la dobanditor. Traditiunea are efect translativ de proprietate doar in cazul darurilor manuale, fiind o solemnitate care inlocuieste forma inscrisului autentic, conditie de valabilitate a contractului de donatie. In rest, transmiterea dreptului de proprietate are loc in momentul incheierii contractului, chiar daca bunul nu a fost remis sau predat dobanditorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Traditiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Traditiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Traditiune. Definitiile termenilor despre Traditiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Traditiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Traditiune.