Trafic de circulatie

Definitie Trafic de circulatie

Totalitate a transporturilor de marfuri si persoane efectuate intr-o perioada determinata.Traficul de circulatie caracterizeaza modul de existenta si de actiune a necesitatilor de transport, respectiv de circulatie, exprimate in tone-marfuri, numar de calatori sau numar de mijloace de transport, intr-un sistem spatiu-timp cunoscut. Parametrii de baza ai traficului de circulatie sunt:distanta de transportdurata de parcurs (timpul)viteza de circulatiecantitatea de traficcurentii de traficprestatia traficului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trafic de circulatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trafic de circulatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trafic de circulatie. Definitiile termenilor despre Trafic de circulatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trafic de circulatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trafic de circulatie.