trafic.ro si Google au incheiat un parteneriat pentru promovarea afacerilor online

BUCURESTI - 28 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Prin intermediul noului parteneriat , clientii care isi fac un abonament trafic.ro vor beneficia si de un buget de promovare, in valoare de 150 de RON, prin intermediul Google AdWords. Bugetul va fi transferat prin intermediul unui voucher pe care clientii il pot descarca din contul de la trafic.ro, imediat dupa plata abonamentului. Oferta se adreseaza tuturor proprietarilor de siteuri care doresc sa-si promoveze afacerea online mai eficient.

Ne-am gandit sa le propunem si clientilor nostri un pachet complex care sa cuprinda, pe langa oferta de monitorizare a siteurilor, si posibilitatea de a-si creste vizibilitatea online, in special spre grupuri de public relevante pentru produsul sau serviciile promovate. Pentru orice afacere care vrea sa creasca prin promovare online, noi credem ca acesta poate fi un start excelent.

Bogdan Aron, Marketing Manager trafic.ro

Colaborare dintre trafic.ro si Google AdWords a inceput de mai mult timp, iar primele rezultate pozitive au fost inregistrate chiar de noi: o marca din portofoliul  trafic.ro este una dintre povestile de succes in utilizarea Google AdWords.  Astfel ne-am gandit sa le propunem si clientilor nostri un pachet complex care sa cuprinda, pe langa oferta de monitorizare a siteurilor, si posibilitatea de a-si creste vizibilitatea online, in special spre grupuri de public relevante pentru produsul sau serviciile promovate. Pentru orice afacere care vrea sa creasca prin promovare online, noi credem ca acesta poate fi un start excelent. “ spune Bogdan Aron, Marketing Manager la trafic.ro.

Avand  un abonament trafic.ro, un client poate incepe imediat promovarea siteului sau afacerii sale pe Google. Mai intai isi va crea un cont de Google AdWords in care sa transfere suma inscrisa pe voucherul cadou primit de la trafic.ro. Va stabili un set de cuvinte cheie,  continutul anunturilor si va licita o suma pentru fiecare dintre termenii selectati. Apoi anunturile vor fi afisate in paginile de rezultate din Google, la cautarile relevante pentru produsele promovate sau in reteaua de siteuri partenere ale Google.

Prin abonamentul trafic.ro, clientii pot monitoriza rezultatele siteurilor in timp real si au la dispozitie statistici cu date relevante despre traficul pe site, posibilitatea de a face comparatii cu rezultatele inregistrate in diferite perioade sau cu rezultatele siteurilor concurente, precum si date importante despre vizitatori, sursele de trafic sau continut.

Despre Trafic Ro

trafic.ro este primul serviciu de analiza si monitorizare a audientei websiteurilor romanesti, cu o experinta de peste 11 ani. Lansat in anul 2000, cand internetul romanesc era abia la inceput, trafic.ro a dezvoltat in timp servicii pentru peste 50.000 de clienti. Intre acestea, cele mai importante se refera la monitorizarea siteurilor, imbunatatirea campaniilor de marketing online precum si furnizarea de informatii legate de comportamentul utilizatorilor de internet.

Google AdWords este o platformă de publicitate online, creata pentru a ajuta companiile in atragerea de clienti noi, prin publicarea de anunţuri relevante, atunci cand utilizatorii cauta anumite produse si servicii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/trafic-ro/trafic-ro-si-google-au-incheiat-un-parteneriat-pentru-promovarea-afacerilor-online