Tragator

Definitie Tragator

Debitor care primeste de la creditorul sau - acesta fiind la randul sau debitor fata de o alta persoana - mandat sau ordin printr-un inscris, numit cambie, sa plateasca acelei persoane, la scadenta si in locul aratat, suma datorata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tragator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tragator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tragator. Definitiile termenilor despre Tragator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tragator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tragator.