Transactional Functions

Definitie Transactional Functions

Unul din cele 3 tipuri de functii (cu functiile care faciliteaza si cea logistica) realizate de intermediari intr-un canal de marketing, functiile de tranzactie sunt activitatile asociate cumpararii si vanzarii produselor si riscurile asumate in pastrarea produselor in stoc. Vezi Facilitatin Functions, Logistical Functions.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Transactional Functions? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Transactional Functions.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Transactional Functions. Definitiile termenilor despre Transactional Functions cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Transactional Functions, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Transactional Functions.