transfoce    

Comunicate de presa si evenimente pe tema transfoce

 • transfoce. Transforce

  transfoce

  Brasov, Brasov - 8 March 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Firma Transforce din Timisoara a reusit sa se adapteze cerintelor pietei chiar si dupa perioada de criza. Ea a luat fiinta in anul 2003 avand ca principal obiect de activitate transportul diferitelor tipuri de marfuri. De-a lungul celor 10 ani a reus ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: transport , timisoara , international , marfa , agabaritic , transfoce

  Vezi toate comunicatele de presa despre transfoce

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul transfoce.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la transfoce. Informatiile despre transfoce cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul transfoce, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la transfoce, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.