transforce    

Comunicate de presa si evenimente pe tema transforce

 • transforce

  Timisoara, Timis - 26 September 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... transforce iti ofera aceste servicii la cele mai avantajoase preturi. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: timisoara , transport marfa , transport agabaritic , transport special , transforce

 • transforce. Transforce

  transforce

  Brasov, Brasov - 8 March 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... transforce din Timisoara a reusit sa se adapteze cerintelor pietei chiar si dupa perioada de criza. Ea a luat fiinta in anul 2003 avand ca principal obiect de activitate transportul diferitelor tipuri de marfuri. De-a lungul celor 10 ani a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: transport , timisoara , international , marfa , agabaritic , transfoce

  Vezi toate comunicatele de presa despre transforce

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul transforce.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la transforce. Informatiile despre transforce cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul transforce, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la transforce, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.