Poze Transformare

 • Brico Depot Baneasa

  Poza: Brico Dépôt sărbătoreşte finalizarea procesului de transformare a magazinelor achiziţionate în 2013

 • Noul concept Elena Francisc, Cartile Maestrului Interior propune selectii de carti potrivite acestor vremuri aflate in transformare.

  Poza: Noul concept Elena Francisc, Cartile Maestrului Interior propune selectii de carti potrivite acestor vremuri aflate in transformare.

 • Bogdan Pelinescu

  Poza: ABSL România: Piața de muncă ieșeană, în continuă transformare

 • Social Arts lanseaza The Leap: capodopera programelor de transformare a atitudinii

  Poza: Social Arts lanseaza The Leap: capodopera programelor de transformare a atitudinii

 • European Realisation Day: Change Yourself, Change the World. Transformare si evolutie prin meditatia Sahaja Yoga

  Poza: European Realisation Day: Change Yourself, Change the World. Transformare si evolutie prin meditatia Sahaja Yoga

 • La Villa Magica - spatiu de transformare prin creatie si comunicare - se deschide publicului incepand cu 15 iunie 2009.

  Poza: La Villa Magica - spatiu de transformare prin creatie si comunicare - se deschide publicului incepand cu 15 iunie 2009.

 • Poza: "Cât de aproape și cât de naturală este această transformare de noi!" STEVE TAYLOR, IEȘIREA DIN ÎNTUNERIC

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul transformare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la transformare. Pozele pe tema transformare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul transformare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la transformare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la transformare.