Cu motoarele turate la TransLogistica 2016!

BUCURESTI - 6 aprilie 2016

Comunicat tip General in Auto, Logistica/Transport, Retail

TransLogistica – cel mai important eveniment expozitional de logistica si transporturi din SE Europei este in plina campanie de inscrieri pentru cea de-a doua editie care se va defasura a in perioada 12-15 octombrie 2016, la Romexpo Bucuresti.

Cu motoarele turate la TransLogistica 2016!

Urmare a succesului inregistrat la prima editie si a sugestiilor companiilor expozante, TransLogistica 2016 inseamna participare internationala, un spatiu si o tematica mai ample, un numar crescut de expozanti si vizitatori.

Peste 5000 mp vor fi ocupati de expozanti din Romania si Europa, acoperind categorii precum: transporturi – rutiere, maritime, aeriene, feroviare, centre de logistica si case de expeditii, industrii producatoare de echipament dedicat intralogisticii si infrastructurii, expozanti care dezvolta solutii inovatoare pentru siguranta transporturilor, eficientizarea  solutiilor de depozitare a marfurilor si stocare a datelor.

„Suntem increzatori in atingerea parametrilor cantitativi si calitativi necesari unui Salon International, tinand cont ca jucatori de marca din logistica si transporturi si-au anuntat deja participarea:DB Schencker Rail, Grup Feroviar Roman, E-P Rail, Ferest Logistics, Transferoviar Grup, Rhenus Logistics, DB Schenker Logistics, H.Esser, VTG Rail Logistics” declara Victoria Lupu, Director eveniment.

Fireste, continuam si seria de evenimente conexe pentru categorii de interes precum PHARMA, RETAIL , AGRIFOOD, FINANTE, IT, cu subiecte importante precumTRANSPORT INTERMODAL EURASIA, LOGISTICS CAREERS, astfel incat evenimentul sa fie interactiv si util cat mai multor participanti.

Despre Distinct Image SRL

DISTINCT IMAGE, companie cu peste 12 ani experienta, specializata in organizarea de expozitii si evenimente precum Salonul International Auto Bucuresti, Translogistica, Bucharest School Fest, Nutraceutica&Diet Foods, Real Invest.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/translogistica/cu-motoarele-turate-la-translogistica-2016