Transmisiune a obligatiei prin acte intre vii

Definitie Transmisiune a obligatiei prin acte intre vii

Acea operatie juridica prin care dreptul de creanta sau datoria din continutul unui raport obligational se transmite de la una din parti la o terta persoana. Aceasta transmisiune nu afecteaza fiinta obligatiei. Transmisiunea se realizeaza numai prin mijloace juridice indirecte, cum sunt: - novatia prin schimbare de debitor, - delegatia perfecta, - stipulatia pentru altul, si - poprirea. Vezi si Transformarea obligatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Transmisiune a obligatiei prin acte intre vii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Transmisiune a obligatiei prin acte intre vii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Transmisiune a obligatiei prin acte intre vii. Definitiile termenilor despre Transmisiune a obligatiei prin acte intre vii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Transmisiune a obligatiei prin acte intre vii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Transmisiune a obligatiei prin acte intre vii.