Transmisiune cu titlu universal

Definitie Transmisiune cu titlu universal

Transmiterea fractionata a intregului patrimoniu al unei persoane la doua sau mai multe persoane sau in desprinderea unei parti dintr-un patrimoniu pentru a reveni altei persoane.Are loc numai la decesul persoanelor fizice in cazul persoanelor juridice, cu prilejul reorganizarii lor prin divizare totala sau partiala. Vezi si Succesiune, Transmisiune universala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Transmisiune cu titlu universal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Transmisiune cu titlu universal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Transmisiune cu titlu universal. Definitiile termenilor despre Transmisiune cu titlu universal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Transmisiune cu titlu universal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Transmisiune cu titlu universal.