Te muti mai usor si mai rapid cu firma de transport mobila TransportSigur.ro

BUCURESTI - 17 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Mutari Internationale

Succesul TransportSigur.ro pe plan local și european este meritul întregii echipei TransportSigur, căreia îi mulțumesc pentru efortul, pasiunea, expertiza și energia investite. Meritul dezvoltării TransportSigur.ro este și al clientilor noștri, cărora le mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sugestiile oferite, de care ținem mereu cont.

TransportSigur.ro

Mutarea intr-o alta tara este cea mai dificila decizie pe care o poate lua o familie. Ai nevoie de mult timp, de acte, trebuie sa impachetezi, sa te gandesti cu ce transporti mobila dintr-un loc in altul, obiectele de prin casa. Problema mobilei este ca si rezolvata astazi daca apelezi la firme cu servicii de transport mobila international.

Preturile bune si rapiditatea mutarii, numarul mare de masini aflate la dispozitie pentru oricate corpuri de mobilier de transportat si profesionalismul echipelor, iata doar cateva avantaje ale firmelor de transport marfa si mobila in strainatate, in orice loc din Europa. TransportSigur.ro are o experienta de 20 ani pe piata de profil si poate asigura mutari internationale in conditii excelente, la cele mai bune preturi de pe piata. Firma are personal calificat, poate proteja mobilierul dezasamblat pe tot parcursul drumului si il poate reasambla, incarcarea in masini este usoara datorita lizelor electrice si lifturilor speciale pentru greutati mari de ridicat.

Mobila ajunge la destinatie in maxima siguranta, soferii profesionisti aleg rutele cele mai rapide si mai bune, intreaga mutare a mobilierului e planificata din timp pentru o incadrare perfecta in deadline. Toate utilitarele folosite de TransportSigur.ro sunt verificate si moderne, dotate cu sisteme speciale pentru asigurarea mobilierului in timpul transportului. In functie de serviciile de mutari internationale solicitate puteti avea la dispozitie si autoutilitare cu GPS, sisteme performante de telecomunicatii si asistenta permanenta pana la destinatie, vei sti mereu unde se afla autoutilitarele cu mobila ta. Ofertele firmei TransportSigur.ro sunt personalizate, se ofera pachete complete de servicii premium, operativitate sporita si profesionalism in fiecare etapa a transportului. TransportSigur.ro garanteaza de asemenea deplasari rapide spre destinatii europene la orice ora, oricand, respectarea orarului stabilit de comun acord. Optional puteti asigura mobilierul transportat pentru a evita orice neplaceri si pentru a avea un plus de siguranta mai ales daca mobilierul e mai scump.

Despre TransportSigur.ro

TransportSigur.ro este una dintre cele mai bune firme de transport marfa si transport mobila din tara, cu servicii de calitate si o echipa de profesionisti gata sa va ofere cele mai bune modalitati de transport, pe cele mai bune rute. Experienta de peste 10 ani si parcul auto intretinut perfect, autoutilitarele incapatoare si soferii profesionisti transforma orice deplasare spre destinatia dorita intr-una sigura si rapida. Serviciile firmei se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/transportsigur/te-muti-mai-usor-si-mai-rapid-cu-firma-de-transport-mobila-transportsigur-ro