Tranzit

Definitie Tranzit

Trecere a unor marfuri sau a unor persoane dintr-o tara intr-alta pe teritoriul altei tari. Trecere a marfurilor sau persoanelor de la punctul de plecare spre cel de destinatie aflate pe teritoriul unor state diferite, pe teritoriul unui al treilea stat.Totalitatea transporturilor terestre, pe apa si aeriene, ale diferitelor tari ce folosesc in trecere spre punctul de destinatie teritoriul national.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tranzit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tranzit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tranzit. Definitiile termenilor despre Tranzit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tranzit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tranzit.