ExpoTranzit stabileşte la Cluj capitala transporturilor şi logisticii din România

BUCURESTI - 28 martie 2016

Comunicat tip General in Logistica/Transport

Între 21 şi 23 aprilie revista Tranzit organizează la Cluj-Napoca (Grand Hotel Italia) un târg de transport şi logistică, dublat de un program intens de conferinţe şi întâlniri de afaceri.
Toţi producătorii de camioane prezenţi în România, dar şi un număr ridicat de importatori de vanuri , autobuze / autocare , remorci şi stivuitoare au pregătit vehicule speciale pentru show şi oferte atractive pentru vizitatori.

Profesioniştii din transporturi şi logistică au posibilitatea de a participa la câte 3-4 conferinţe în fiecare zi pe teme legislative şi de business. Conferinţele beneficiază de contribuţia unor speakeri internaţionali renumiţi - preşedinţi ai unor asociaţii internaţionale (TAPA - Transported Asset Protection Association Europe sau BAAV - asociaţia transportatorilor belgieni de transport pasageri), proprietari de firme de transport şi logistică din ţară şi din străinătate, reprezentanţi ai autorităţilor şi mulţi alţi profesionişti din domeniu.

Pe 23 aprilie ExpoTranzit va găzdui şi un târg de joburi în domeniul auto, transport şi logistică. Vizitatorii târgului de joburi pot nu numai să viziteze standurile angajatorilor interesaţi să recruteze personal, ci şi să participe la conferinţe dedicate atât celor care doresc să îşi înceapă o carieră în industrie sau să caute noi oportunităţi, cât şi angajatorilor. Programul complet al conferinţelor se poate consulta pe site-ul www.traficmedia.ro.

Sunt aşteptaţi circa 4.000 de vizitatori nu numai din Cluj, ci şi din întreaga ţară. Intrarea la expoziţie este liberă.

„Datorită concentrării de companii de transport cu capital românesc, dar mai ales cu capital străin, pe raza judeţului Cluj, dar şi numărului mare de participanţi pe care i-am avut an de an la conferinţele Tranzit de aici, am ales Cluj-Napoca pentru organizarea unui târg de transport şi logistică modern, dinamic şi în care majoritatea participanţilor aleg să stea trei zile alături de noi, nu numai o oră-două, ca la târgurile convenţionale”, a declarat Marilena Matei, director general al Trafic Media, editorul revistelor Tranzit şi Logistica.

Revista Tranzit s-a înfiinţat în 2001, iar de nouă ani organizează conferinţe de transport şi logistică în toată ţara.

Mai multe informatii pe http://expo-tranzit.traficmedia.ro

Tel.: 021 777 06 98-99

Marilena Matei

Despre Tranzit

Tranzit - revista lunara care ofera informatii despre piata camioanelor si vehiculelor comerciale in general, cat si despre lumea transporturilor si logisticii din Romania si Europa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tranzit/expotranzit-stabileste-la-cluj-capitala-transporturilor-si-logisticii-din-romania