Tras

Definitie Tras

Persoana fizica sau juridica asupra careia s-a emis o trata pe care este obligata sa o plateasca la scadenta.Persoana care primeste mandat sa plateasca o suma determinata la prezentarea unui cec.Persoana pe numele careia s-a intocmit o cambie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tras? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tras.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tras. Definitiile termenilor despre Tras cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tras, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tras.