Trata

Definitie Trata

Sinonim - Cambie.Ordin scris, neconditionat, emis de creditor (tragator) asupra debitorului (trasului) de a plati la vedere (la prezentare) sau la un anumit termen, o suma de bani unei terte persoane (beneficiarului) sau la ordinul acestuia, ori la purtator.Cambie care, in baza unei clauze speciale, se cedeaza spre incasare altei persoane.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Trata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Trata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Trata. Definitiile termenilor despre Trata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Trata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Trata.