Treapta ierarhica

Definitie Treapta ierarhica

Interval intre doua niveluri ierarhice consecutive in structura organizatorica a unei unitati economico-sociale.Numarul de trepte ierarhice din structura organizatorica este, deci, egal cu numarul de niveluri ierarhice minus unu.Vezi si Nivel ierarhic

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Treapta ierarhica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Treapta ierarhica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Treapta ierarhica. Definitiile termenilor despre Treapta ierarhica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Treapta ierarhica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Treapta ierarhica.