trendone    

Comunicate de presa si evenimente pe tema trendone

 • trendone

  Bucuresti - 7 March 2011

  Comunicat de Biz Agency

  In data de 17 martie 2011, revista Biz organizeaza Innovation Lab, primul eveniment despre inovatie si tendintele urmatorilor 20 de ani in business, media si tehnologie. Evenimentul are loc la Hotel Howard Johnson, Bucuresti. Mai multe detalii despre ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: revista biz , evenimente de afaceri , inovatie , trendone , trenduri , tendinte

  Vezi toate comunicatele de presa despre trendone

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul trendone.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la trendone. Informatiile despre trendone cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul trendone, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la trendone, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.